ΚΑΛΕΣΜΑ Δίκτυου Αυτό-οργάνωσης ‘Συμμετοχική Δημοκρατία’ Για

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΕΣΜΑ Δίκτυου Αυτό-οργάνωσης ‘Συμμετοχική Δημοκρατία’ Για

Δημοσίευση  Χρήστος ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ Την / Το Τρι Οκτ 30, 2007 2:22 pm

Δίκτυο Αυτό-οργάνωσης ‘Συμμετοχική Δημοκρατία’
Για την υποστήριξη του Γιώργου Α. Παπανδρέου-Τοπική ομάδα Σερρών

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η κοινωνία οφείλει να λειτουργεί με ανατροπές στοχεύοντας σε αυτό που μέχρι και σήμερα ίσως θεωρείται αδύνατο. Αυτή η διαδικασία ανατροπής ανέκαθεν είχε αφορμή ιστορικά, κοινωνικά και οικονομικά γεγονότα.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη θέληση και τη δύναμη να αλλάξει το χθες, αυτό το χθες που το απομάκρυνε από την καθημερινότητα των Πολιτών.

Όλοι εμείς που συνδέσαμε τη φυσική και πνευματική μας παρουσία συμεριζομενοι τις ανάγκες των συμπολιτών μας, υπηρετώντας τα κοινά κάτω από τη πλατιά δημοκρατική ομπρέλα του κινήματος μας, δηλώνουμε φωναχτά παρόντες. Αποστρστρέφουμε το βλέμμα από τις καθεστωτικές πρακτικές. Ατενίζουμε το πολιτικό μέλλον της σοσιαλιστικής αριστεράς, συναισθανόμενοι τις αγωνίες των συντρόφων μας.
Στρατευόμαστε στο Δίκτυο Αυτό-οργάνωσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας
Υποστηρικτών Γιώργου Α. Παπανδρέου,
γιατί πιστεύουμε σε ένα καθαρό κόμμα, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς πρακτι-κές του παρελθόντος, χωρίς επηρεασμούς από οικονομικά και μιντιακά συμφέροντα, ταγμένοι στις αρχές που εξυγιαίνουν και εξελίσσουν το πολιτικό μας σύστημα.

Στηρίζοντας τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου, στηρίζουμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, τους αγώνες του και τις κατακτήσεις του λαού μας. Δίνουμε νέα προοπτική στην κοινωνική δικαιοσύνη. Έρχεται ο πολίτης στο κέντρο του πολιτικού γίγνεσθαι, η δημοκρατία μας αποκτά συμμετοχικά χαρακτηριστικά. Προσφέρουμε ελπίδα στη χώρα, μέσα σε έναν κόσμο που ολοένα και περισσότερο «παγκοσμιοποιείται».
Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, ένας Ευρωπαίος πολιτικός, με ήθος, με όραμα, με πολιτική σκέψη, στρατεύθηκε για να ξεπεράσει η Ελλαδα τα στενά πολιτικά-οικονομικά της σύνορα.
Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου επιστρατεύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 και έδωσε έναν απεγνωσμένο αγώνα, για να ξεπεράσει την τρικυμία και να αποφύγει την συντριβή το καράβι του ΠΑΣΟΚ.
Στηρίζουμε τον πιο ελπιδοφόρο πρόεδρο που ανέδειξε ποτέ το κίνημα. Δίνουμε δυνατά το παρόν στο νέο αγώνα που δίνεται τώρα για την ευημερία της πατρίδας.

Να δώσουμε και αυτή τη μάχη στις 11 του Νοέμβρη, συμβάλλοντας όλοι μας στις εκλογικές διαδικασίες, με τη φυσική παρουσία μας σε κάθε Δήμο, φροντίζοντας την μαζική και άψογη διαδικασία.


Δίκτυο Αυτό-οργάνωσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας
Υποστηρικτών Γιώργου Α.Παπανδρέου

Τοπική ομάδα Σερρών

ΚΑΤΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΚΑΤΣΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΙΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΕΒΑΣΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΛΑΤΙΝΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Επικοινωνία με το Δίκτυο:
Τηλ. 210 36 16 996, 210 36 16 906, Fax & τηλέφωνο : 210 36 16 909
Email: daygap@gmail.com, ηλεκτρονική διεύθυνση: www.daygap.gr

Χρήστος ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ηλικία : 34
Location : Ξάνθη-Σέρρες
Registration date : 01/10/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://notebook84.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης