ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Πήγαινε κάτω

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Δημοσίευση  tassos dikas Την / Το Πεμ Ιαν 10, 2008 10:50 pm

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ

"1. Συγκαλείται την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008, η ολομέλεια της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, με την οποία θα εγκαινιάσουμε την τελική φάση του Προσυνεδριακού μας Διαλόγου. Στη συνεδρίαση θα εγκρίνουμε τα κείμενα, που θα αποτελέσουν τη βάση του διαλόγου στις αποκεντρωμένες μας οργανώσεις.

2. Ο Προσυνεδριακός Διάλογος θα διεξαχθεί στο επίπεδο των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών μας
μεταξύ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008.
Στο χρονικό αυτό διάστημα θα προγραμματιστούν, σε συνεργασία με την Γραμματεία Οργανωτικού της ΚΟΕΣ, η διεξαγωγή δημοτικών συνελεύσεων και θα αρχίσει η κατάθεση υποψηφιοτήτων βάσει σχετικής κατευθυντήριας οδηγίας, που θα εκδώσει η ΕΚΑΠ.
Στην ίδια περίοδο θα προγραμματίσουμε ανοιχτές πολιτικές δράσεις σε όλη τη χώρα για κεντρικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

3. Μεταξύ 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2008
θα διεξαχθούν σε κάθε Νομαρχιακή και Τομεακή Οργάνωση ανοιχτές συνελεύσεις, στις οποίες θα ολοκληρωθεί ο διάλογος και θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των υποψηφίων συνέδρων με τελικό όριο για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, τις 17 Φεβρουαρίου 2008.

4. Έως την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008
θα συνεδριάσουν οι Περιφερειακές Επιτροπές, που θα συνοψίσουν τα πορίσματα του Προσυνεδριακού Διαλόγου στους νομούς του χώρου ευθύνης τους και θα τα προωθήσουν στην ΚΟΕΣ.

5. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου
θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων στο Συνέδριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κανονισμού Συνεδρίου και τις σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες της ΕΚΑΠ.

6. Την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008,
θα συνέλθει στη 2η ολομέλειά της η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου για να εγκρίνει τα κείμενα, που θα εισαχθούν για συζήτηση στο Συνέδριο.

7. Το 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 13 Μαρτίου έως την Κυριακή 16 Μαρτίου 2008 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η ημερήσια διάταξη θα ακολουθήσουν με νέα εγκύκλιο"
....


ΠΗΓΗ: http://www.pasok.gr/portal/gr/55095/2/1/showdoc2.html
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

tassos dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Location : thessaloniki
Registration date : 10/10/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης